بازدید رئیس کمیسیون محیط زیست اتاق بازرگانی بجنورد از انجمن پیوند مهر

لینک کوتاه : https://bojnourdccim.ir/?p=10733

 بازدید رئیس کمیسیون محیط زیست اتاق بازرگانی بجنورد از انجمن پیوند مهر بجنورد
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد ، «سعید کریمی»، رئیس کمیسیون محیط زیست اتاق بازرگانی بجنورد به همراه معاونت مجامع و شوراهای اتاق بجنورد از انجمن «پیوند مهر» بجنورد، تولیدکننده کیسه‌های پارچه‌ای، بازدید کرد.
این انجمن با هدف ایجاد اشتغال برای افراد دارای بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده و در زمینه تولید کیسه‌های پارچه‌ای فعالیت می‌کند.
در جریان این بازدید، «وحدت»، مدیر انجمن پیوند مهر، ضمن معرفی ظرفیت‌ها و فعالیت‌های این مجموعه اظهار کرد: تولید و مصرف روزافزون کیسه‌های پلاستیکی، آسیب‌های قابل توجهی به محیط زیست وارد کرده و سلامت جامعه را با تهدید مواجه می‌کند.
وی افزود: ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای در مصارف مختلف، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش مصرف پلاستیک، کنترل آلودگی‌های زیست‌محیطی و حرکت به سوی جامعه‌ای پایدار ایفا کند.
▫️ رئیس کمیسیون محیط زیست اتاق بازرگانی بجنورد نیز در این بازدید، ضمن قدردانی از فعالیت‌های انجمن پیوند مهر گفت: حمایت از مجموعه‌ها و افرادی که با دغدغه‌مندی در مسیر حفظ محیط زیست و ایجاد اشتغال برای افراد دارای بیماری‌های خاص گام برمی‌دارند، اقدامی ارزشمند و اثرگذار است.
سعید کریمی افزود: پشتیبانی از چنین طرح‌هایی، علاوه بر کمک به سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی، می‌تواند زمینه ترویج فرهنگ استفاده از محصولات سازگار با محیط زیست و تحقق ایده «شهر پاک» را فراهم کند.
وی بر ضرورت افزایش همکاری میان کمیسیون محیط زیست اتاق بازرگانی بجنورد، انجمن‌های مردمی و فعالان اقتصادی برای حمایت از تولید محصولات دوستدار محیط زیست تأکید کرد.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *