بازدید رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی از فراوردهای لبنی ارکانیگ اترک شیر منطقه گرمخان بجنورد

لینک کوتاه : https://news.bojnourdccim.ir/?p=6897

بازدید رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی از فراوردهای لبنی ارکانیگ اترک شیر منطقه گرمخان بجنورد

کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی به همراه  معاونت کمیسیون ها و کارشناسان ضمن بازدید از مجموعه اترک شیر قشلاق گرمخان بجنورد در جریان روند تولید انواع محصولات لبنی در این تولیدی قرار گرفتند.

▪️به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی بجنورد، مهندس محمد محمدی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بجنورد ضمن تشکر فراوان از مدیریت و مجموعه اترک شیر بر نقش این مجموعه تولیدی در تامین اساسی ترین نیاز غذایی مردم و اقتصاد استان تاکید کرد و از اعلام آمادگی اتاق بازرگانی و کمیسیون کشاورزی در بررسی و رسیدگی موانع و مشکلات فعالان این حوزه خبر داد و بازدید از مجموعه واحد‌های تولیدی بخش کشاورزی استان را از برنامه های آتی کمیسیون کشاورزی اعلام کرد.

▪️گفتنی است در ادامه این بازدید، کارشناسان و اعضای کمیسیون کشاورزی از رودخانه اترک خراسان شمالی دیدن کردند.

▪️رودخانه اترک، پنجمین رود طولانی کشور است و حدود ۲۱۱ کیلومتر از مسیر ۵۳۵ کیلومتری این رودخانه در استان خراسان شمالی واقع شده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *