ظرفیت‌های گردشگری خراسان شمالی در کانون توجه آیین بزرگداشت هفته گردشگری

لینک کوتاه : https://bojnourdccim.ir/?p=11007

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی بجنورد، رحمان بردی‌افروز، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بجنورد، در آیین بزرگداشت هفته گردشگری خراسان شمالی حضور یافت.
این آیین چهارشنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۵ در هتل داریوش بجنورد با حضور علی دارابی، قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جمعی از مسئولان استانی و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد.
دارابی در این مراسم با اشاره به نقش گردشگران و تجار در شناخت سرزمین‌ها و ملت‌ها اظهار کرد: شناخت بخش‌های ناشناخته جهان تا حد زیادی مدیون گردشگران است؛ افرادی که با سفر به سرزمین‌های مختلف، زمینه آشنایی ملت‌ها با فرهنگ، آداب و رسوم و سبک زندگی یکدیگر را فراهم کرده‌اند.
 استان خراسان شمالی با جمعیتی حدود یک میلیون نفر، دارای ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه گردشگری ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *