برگزاری یکصد و سی‌ونهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان شمالی

لینک کوتاه : https://bojnourdccim.ir/?p=10137

🔸برگزاری یکصد و سی‌ونهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان شمالی
یکصد و سی‌ونهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان شمالی با حضور استاندار، اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی و مدیران دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی، با هدف بررسی چالش‌های اجرایی برخی مصوبات و سیاست‌های اقتصادی دولت برگزار شد.
✍️به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی بجنورد،یکصد و سی‌ونهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان شمالی روز پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه با حضور دکتر نوری استاندار خراسان شمالی، دوتن از نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی ،رئیس و جمعی از اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی در محل سالن ستاد بحران استانداری برگزار شد.
در این نشست، گزارش دستگاه‌های اجرایی درباره مجموعه سیاست‌ها و مصوبات ابلاغی دولت در حوزه‌های مختلف اقتصادی از جمله ارز، پول و بانک، مالیات، گمرک و تأمین اجتماعی که از زمان ابلاغ تاکنون به طور کامل اجرا نشده یا فرآیند اجرایی آن‌ها با ابهام و چالش مواجه است، ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه جلسه، موضوع افزایش سقف خرید فصلی موضوع ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در این زمینه مطرح کردند.
همچنین مسئله عدم امکان پرداخت فوق‌العاده سختی کار برای کارکنان مشاغل سخت و زیان‌آور در پایان هر ماه به همراه حق بیمه تأمین اجتماعی و دریافت آن در پایان دوره خدمت، از دیگر موضوعات مهم مطرح‌شده در این نشست بود که با هدف رفع موانع اجرایی و تسهیل شرایط برای واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش دیگری از این جلسه، استفاده از ظرفیت شرکت‌های بیمه مستقر در استان برای پوشش بیمه‌ای حوادث واحدهای تولیدی و صنعتی نیز مورد توجه قرار گرفت و راهکارهای تقویت همکاری میان واحدهای تولیدی و شرکت‌های بیمه‌ای استان بررسی شد.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *