استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تاکید کرد:

شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی باید ساختار شکن باشد تا تولیدکنندگان مسایل و مشکلات خود را مطرح کنند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی،، بهمن نوری روز شنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که امروز شنبه ۲۶ آبان ماه در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: توسعه بخش خصوصی در دستور کار دولت است و دستگاه ها برای رونق کسب و کار باید در کنار این بخش باشند.

وی با بیان این که سازمان ها و دستگاه ها نباید جلوتر از بخش خصوصی حرکت کنند، با  تاکید بر  بر مدل توسعه مشارکتی گفت: دستگاه ها و سازمان نباید در نقطه مقابل بخش خصوصی قرار گیرند و این مهم باید به باور و اعتقاد تبدیل شود.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بارها در فرمایشات خود بر اهمیت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت و توان آنان تاکید کرده اند، گفت: فرایند توسعه بخش خصوصی باید تسهیل شود.

وی افزود: باید گره از کار بخش خصوصی گشوده شود و جلسات در حوزه های مختلف در راستای رفع مشکلات بخش خصوصی برگزار شود.

نوری با اعلام این که  شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی باید ساختار شکن باشد تا تولیدکنندگان مسایل و مشکلات خود را مطرح کنند، اظهار کرد: جلسه ها نباید تشریفاتی برگزار شود بخش خصوصی باید از همه مدیران و مسوولان بازجویی کند و برای حل مشکلات خود مطالبه گری کنند.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در شرایط نامناسب اقتصادی قرار داریم و فعالان بخش اقتصادی دغدغه اجتماعی دارند.

وی با بیان اینکه روزنه های جدیدی برای بخش اقتصادی استان باید یافت گفت: بهبود فضای کسب و کار باید روش های جدید را احصا کند و این مهم نیازمند تقویت و همراهی تمامی دستگاه ها است.

وصول مالیات استان با توجه به وضع اقتصادی آن نسبت به استان های برخوردار بالا است

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی نیر در این جلسه بر رفع مشکلات بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: سازمان و ارگان ها برای رفع مشکلات این قشر تلاش کنند تا حوزه کسب و کار ها و اقتصاد رونق گیرد.

عباس کاظمی افزود: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در چند سال اخیر ۱۲۰ جلسه برگزار کرده است و ۴۵۰ مصوبه در سطح استانی و ملی داشته است و بخشی از مشکلات و مسایل مربوط به بخش خصوصی رفع شده است و تلاش می کنیم تا مشکلات این قشر برطرف شود.

وی با بیان اینکه وصول مالیات استان با توجه به وضع اقتصادی آن نسبت به استان های برخوردار بالا است تصریح کرد: از سازمان های مربوطه اقتصادی می خواهیم که رایزنی کنند و سهم مالیات استان را کاهش دهند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: واحدهای تولیدی و فعالان بخش اقتصادی استان با مسایل و مشکلات زیادی رو به رو هستند که باید روند و نگاه ها نسبت به استان کم برخوردار متفاوت باشد.

وی گفت: با توجه به اینکه این استان زیرساخت لازم برای صادرات را ندارد و تجار این خطه همتراز استان های توسعه یافته مالیات پرداخت می کنند، باید تدابیری در سطح ملی اندیشیده شود تا این مالیات کاهش یابد.

سرمایه گذاری در استان به دلیل مشکلات زیر ساختی و نبود حمل و نقل هوایی و ریلی با مشکل مواجه است

زهرا معینی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بجنورد نیز تصریح کرد: سرمایه گذاری در استان به دلیل مشکلات زیر ساختی و نبود حمل و نقل هوایی و ریلی با مشکل مواجه است.

وی افزود: اکنون بیشتر سرمایه گذاران داخلی استان در این خطه سرمایه گذاری خواهند کرد که بعضا با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند که برای حفظ سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال، رونق تولید و توسعه کسب و کار ها باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی و سایر بخش خصوصی استان در مسیر تولید با کمبود و مشکلاتی زیادی مواجه هستند که موضوع مالیاتی یکی از مشکلات اساسی این بخش است که باید برطرف شود.