بررسی مشکلات مربوط به تخصیص آب به معدن سنگ آهک لنگر و سنگ آهک لنگر ۲ و سنگ آهک دربند و همچنین مشکلات مربوط به تخصیص زمین محل اجرای طرح بتن آماده  آشخانه در نخستین جلسه کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی بجنورد مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی خراسان شمالی ، در این جلسه درخصوص مشکل تخصیص آب معدن سنگ آهک لنگر و لنگر یک مقرر شد بهره برداران خرید چاه کشاورزی و تغییر مصرف آن برای صنعت را در دستورکار و پیگیری قرار دهند.

همچنین در خصوص مشکل تخصیص آب سنگ آهک دربند مقرر شد بهره برداران معدن مذکور درخواست تخصیص آب را جهت بررسی و امکان سنجی به شرکت آب منطقه ای ارائه نمایند.

و در دامه در رابطه با تخصیص زمین به محل اجرای طرح بتن آماده معدن سنگ آهک آشخانه مقرر شد به منظور امکان تغییر مختصات زمین مورد درخواست، جواز تاسیس جدیدی به نام فرد دیگری غیر از بهره بردار به اداره امور اراضی ارائه نماید.